01BP02A EITKFNF Digital kommunikasjon

01BP02A EITKFNF Digital kommunikasjon

  • Emnebeskrivelse
    • Emnekode
      01BP02A EITKFNF
    • Studieprogram
      Fagarbeideren i den digitaliserte næringsmiddelindustrien
    • Studiepoeng
      10
    • Studiested
      Fredrikstad
    • Studienivå
      Fagskole nivå 5.1
    • Emneansvarlig
      Ole Kristian Thoresen
Undervisningssemestere
2021 Høst
2022 Vår
2022 Høst
2023 Vår
Emnets innhold
  • Web basert samarbeidsplattform
  • Formell/ikke formell kommunikasjon
  • Samhandling med digitale verktøy
  • Kjennetegn på fagspråk, formelt og uformelt språk
  • Språket som verktøy for god kommunikasjon, muntlig og skriftlig.
  • Instruksjon og veiledning av andre
  • GGDPR og personvern
  • Datasikkerhet
Læringsutbytte
Kunnskap

Kandidaten:

  • har kunnskap om relevante dataverktøy som benyttes ved kommunikasjon samt ulike sosiale medier
  • har kunnskap om språket som verktøy for god kommunikasjon og kjenner til norsk fagterminologi innen næringsmiddelindustrien
  • har innsikt i personvern i forhold til digital kommunikasjon
Ferdigheter

Kandidaten:

  • kan anvende relevante kommunikasjonsverktøy og medier i kommunikasjonsprosessen
  • kan kommunisere på en tydelig og forståelig måte i faglige sammenhenger
  • kan finne, bruke informasjon og fagstoff og fremstille dette slik at det belyser en problemstilling
Generell kompetanse

Kandidaten:

  • kan representere sin bedrift i møter og befaringer
  • kan bidra i møter, internt og eksternt, med tverrfaglig deltagelse på arbeidsplassen
  • har utviklet en etisk grunnholdning som fagarbeider i næringsmiddelindustrien
  • kan samhandle på tvers av interne og eksterne faggrupper
  • kan instruere og veilede andre fagarbeidere
Arbeidsinnsats

Arbeidskrav

Minimum to obligatoriske innleveringer skal være godkjent for å kunne gå opp til avsluttende eksamen/test.

Vurdering

Mappevurdering, prosessevaluering og tester danner grunnlaget for emnekarakteren

Arbeids- og læringsaktiviteter

Forelesning, veiledning, prosjektarbeid med presentasjon, refleksjoner og diskusjoner.

Litteraturliste

Litteraturliste oppdateres og kunngjøres ved studiestart.