REGF2007 Flerkamera TV- regi: fordypningsemne
- Studiepoeng5
- Undervisningssemestre2025 Høst
- UndervisningsspråkNorsk
- UndervisningsstedLillehammer
- Forkunnskapskrav
Ingen
I dette emnet skal studentene fordype seg i prosessene tilknyttet fasen fra konsept og pilot frem til produksjon. Studentene skal bevisstgjøres sin egen kompetanse, og hvordan de kan bidra med denne inn mot en produksjon.
Emnet baserer seg på forelesninger, egenstudier og seminararbeid. Emnet avsluttes med en muntlig eksamen.
Læringsutbytte
Kandidaten
- Har god kunnskap om audiovisuell historiefortelling, dramaturgi og fortellerteknikk på tvers av ulike sjangre og programformer innen flerkameraregi og produksjon.
- Har kunnskap om arbeidsmetoder, oppgaver og planlegging innen flerkameraregi og produksjon
- Har kunnskap om praktiske, estetiske og etiske problemstillinger i regifaget
- Har kunnskap om kreative prosesser og regissørens rolle i disse
- Har kunnskap om tilpasning til målgrupper for audiovisuelle produksjoner og redaksjonelt arbeid.
Kandidaten
- Kan holde seg oppdatert omkring utviklingstendenser innenfor norsk og internasjonal TV- produksjon og anvende dette i eget regiarbeid.
- Kan identifisere regifaglige utfordringer, og ha et bevisst forhold til dette i eget arbeid.
- Kan skrive rapporter og gjennomføre skriftlige arbeider med utgangspunkt i regifaglige problemstillinger.
Kandidaten
- Kan identifisere faglige utfordringer, og foreta refleksjoner og vurderinger av TV-produksjoner.
- Kan forholde seg kritisk reflekterende til relevante problemstillinger og utviklingstendenser innen eget fagområde.
• forelesning
• gruppearbeid
• seminarer
• studentpresentasjoner
• selvstudium
• oppgaveskriving
• veiledning
Obligatorisk deltakelse i all undervisning (angitt i undervisningsplanen) og innlevering av skriftlig arbeidskrav.
Vurderingsordning | Karakterskala | Gruppe/individuell | Varighet | Hjelpemidler | Andel | Kommentar |
---|---|---|---|---|---|---|
Muntlig eksamen | Bestått - Ikke bestått | Individuell |
Pensum
Ingen pensumliste tilgjengelig for dette emnet