01TK85C EIRLTRK Opplevelsesdesign og formidling
01TK85C EIRLTRK Opplevelsesdesign og formidling
- Emnebeskrivelse
- Emnekode01TK85C EIRLTRK
 - StudieprogramNorsk tradisjonsdrikke som reiselivsprodukt
 - Studiepoeng8
 - StudiestedJessheim
 - StudienivåFagskole nivå 5.1
 - EmneansvarligMette Marthinsen
 
 
Historiefortelling
- Formidling
 - Historiefortelling i praksis
 - Dramaturgikurven
 
Opplevelsesdesign
- Storytelling
 - Opplevelsespyramiden
 - Co-creation (samskaping)
 
Kulinariske opplevelser
- Mat og drikke som kulturuttrykk
 - Kulinariske tradisjoner, produkter og råvarer som utgangspunkt for opplevelser
 
Kandidaten:
- har kunnskap om hvordan historiefortelling kan danne grunnlag for opplevelsesutvikling
 - har kunnskap om hvordan kulinariske tradisjoner, produkter og råvarer kan danne grunnlag for opplevelsesutvikling
 
Kandidaten:
- kan anvende historiefortelling i produksjonen av kulinariske opplevelser
 - kan anvende opplevelsesdesign i utviklingen av norsk drikke som reiselivsprodukt
 - kan finne relevant informasjon og fagstoff som danner grunnlaget for kulinariske opplevelser og reiselivsprodukter
 
Kandidaten:
- kan utvikle kulinariske reiselivsprodukter
 - kan planlegge og gjennomføre av kulinariske opplevelser, med fokus på drikkevarer
 - kan bygge relasjoner og samhandle med leverandører av produkter og råvarer
 
Det gjennomføres tre obligatoriske arbeidskrav i emnet. Disse vurderes til godkjent/ikke godkjent. Alle arbeidskrav må være vurdert til godkjent for å få sluttvurdering i emnet.
Avsluttende emnevurdering, arbeidskrav og refleksjonsnotat danner grunnlaget for emnekarakteren. Avsluttende emnevurdering vektes med 70% og øvrige arbeidskrav/refleksjonsnotat med 30%. Emnet vurderes med karakter A-F.
Eksamen
Det gjennomføres ikke eksamen i emnet.
Forelesninger, individuelle oppgaver som for eksempel PBL (problembasert læring), gruppearbeid, presentasjoner, refleksjoner og diskusjoner.