74PK50E Hovedprosjekt
Emnefakta
- Emnekode74PK50E
- StudienivåFagskolestudium, nivå 5.1
- FagområdeMat og reiseliv
- StudieprogramSpekevareproduksjon
- Studiepoeng7
- StudiestedTrondheim
- Start2025 Høst
- EmneansvarligMay Liss Mæhre Reppe
Tema
- Anvende emnene (kjøtt-teknologi, spekevareproduksjon, kvalitetsstyring, or prosessteknikk) i et tverrfaglig teoretisk/ praktisk prosjekt
- Planlegging, styring og gjennomføring av prosjekt
- Presentere prosjektet skriftlig og muntlig
Læringsutbytte
Kunnskap
Studenten
- har innsikt i prosjektarbeid som metode og kan innhente relevant informasjon til bruk i prosjektarbeidet
Ferdigheter
Studenten
- kan med basis i studiet kombinere teori og egen erfaring/praksis ved planlegging og gjennomføring av et prosjekt med selvvalgt tema
- kan kommunisere og presentere resultatene både skriftlig og muntlig
Generell kompetanse
Studenten
- kan fordype seg i aktuelle temaer som danner grunnlag for prosjektoppgaven og løse den ut fra bruk av erfaringer, kunnskaper og ferdigheter
- kan anvende teori og praktisk erfaring i gjennomføring av prosjektet
Arbeidsinnsats
7 studiepoeng.
Arbeidskrav og studiekrav
Navn | Krav | Omfang | Kravtype | Kommentar |
---|---|---|---|---|
Oppgave | Skriftlig | Arbeidskrav | ||
Oppgave | Skriftlig/muntlig | Arbeidskrav |
Vurdering
Se pkt. 6.3
- Prosjektrapport
- Muntlig presentasjon av prosjektrapport
- Karakterskala: A - F