74PK50E Hovedprosjekt

  • Emnefakta

    • Emnekode
      74PK50E
    • Studienivå
      Fagskolestudium, nivå 5.1
    • Fagområde
      Mat og reiseliv
    • Studieprogram
      Spekevareproduksjon
    • Studiepoeng
      7
    • Studiested
      Trondheim
    • Start
      2025 Høst
    • Emneansvarlig
      mayre

Tema

Anvende emnene (kjøtt-teknologi, spekevareproduksjon, kvalitetsstyring, or prosessteknikk) i et tverrfaglig teoretisk/ praktisk prosjekt

• Planlegging, styring og gjennomføring av prosjekt

• Presentere prosjektet skriftlig og muntlig

Læringsutbytte

Kunnskap

Studenten

• har innsikt i prosjektarbeid som metode og kan innhente relevant informasjon til bruk i prosjektarbeidet

Ferdigheter

Studenten

• kan med basis i studiet kombinere teori og egen erfaring/praksis ved planlegging og gjennomføring av et prosjekt med selvvalgt tema • kan kommunisere og presentere resultatene både skriftlig og muntlig

Generell kompetanse

Studenten

•kan fordype seg i aktuelle temaer som danner grunnlag for prosjektoppgaven og løse den ut fra bruk av erfaringer, kunnskaper og ferdigheter

• kan anvende teori og praktisk erfaring i gjennomføring av prosjektet

Arbeidsinnsats

7 sp.

Arbeidskrav og studiekrav

NavnKravKravtypeKommentar
Oppgave
Skriftlig
Arbeidskrav
Oppgave
Skriftlig/muntlig
Arbeidskrav

Vurdering

Se pkt. 6.3

• Prosjektrapport

• Muntlig presentasjon av prosjektrapport

• Karakterskala: A - F

Pensum

74PK50E Hovedprosjekt