74PK50E Hovedprosjekt
Emnefakta
- Emnekode74PK50E
- StudienivåFagskolestudium, nivå 5.1
- FagområdeMat og reiseliv
- StudieprogramSpekevareproduksjon
- Studiepoeng7
- StudiestedTrondheim
- Start2025 Høst
- Emneansvarligmayre
Tema
Anvende emnene (kjøtt-teknologi, spekevareproduksjon, kvalitetsstyring, or prosessteknikk) i et tverrfaglig teoretisk/ praktisk prosjekt
• Planlegging, styring og gjennomføring av prosjekt
• Presentere prosjektet skriftlig og muntlig
Læringsutbytte
Kunnskap
Studenten
• har innsikt i prosjektarbeid som metode og kan innhente relevant informasjon til bruk i prosjektarbeidet
Ferdigheter
Studenten
• kan med basis i studiet kombinere teori og egen erfaring/praksis ved planlegging og gjennomføring av et prosjekt med selvvalgt tema • kan kommunisere og presentere resultatene både skriftlig og muntlig
Generell kompetanse
Studenten
•kan fordype seg i aktuelle temaer som danner grunnlag for prosjektoppgaven og løse den ut fra bruk av erfaringer, kunnskaper og ferdigheter
• kan anvende teori og praktisk erfaring i gjennomføring av prosjektet
Arbeidsinnsats
7 sp.
Arbeidskrav og studiekrav
Navn | Krav | Kravtype | Kommentar |
---|---|---|---|
Oppgave | Skriftlig | Arbeidskrav | |
Oppgave | Skriftlig/muntlig | Arbeidskrav |
Vurdering
Se pkt. 6.3
• Prosjektrapport
• Muntlig presentasjon av prosjektrapport
• Karakterskala: A - F