0012 1 Prosjekt

0012 1 Prosjekt

    • Studiepoeng
      5
    • Emneansvarlig
      Edutorium Admin
    • Start
      2021 Høst
Emnets innhold

Fagspesifikt fra fordypningsemnene.

Læringsutbytte
Kunnskap
  • Kan med basis i studiet, planlegge, gjennomføre og dokumentere et problemorientert prosjekt
  • Kan forholde seg til kunnskapsbasert praksis
Ferdigheter
  • Kan delta i teamarbeid, ta ansvar for egen læring, kommunisere og presentere prosjektarbeid
  • Skal bruke prosjektarbeid som metode og kunne planlegge, styre/lede, kommunisere og presentere resultatet
Generell kompetanse
  • Kan bruke erfaringer, kunnskaper, ferdigheter og holdninger i praktisk prosjektarbeid
  • Kan, gjennom kreativitet og nytenkning, fordype seg i de aktuelle temaene som danner grunnlag for prosjektoppgaven og løse denne på en måte som reflekterer kunnskap om kjøkken- og restaurantledelse
Arbeidsinnsats

Arbeidskrav

 

  • Oppstartpresentasjon til veileder
  • Midtveispresentasjon til veileder
  • To veiledninger
  • Innlevering av prosjektrapport, omfang 4200 ord
Vurdering
  • Prosjektrapport med muntlig eksaminering
  • Vurdering med karakter A-F
Arbeids- og læringsaktiviteter
  • Veiledning «live» i videokonferanse
  • Gruppearbeid i videokonferanse
  • Lesing av fagstoff på LMS og annet fagstoff
  • Relevant informasjonsinnhenting på internett
  • Repetisjon av opptak av undervisning
  • Bruk av egne individuelle læringsnotat
Pensumliste
  • Andersen, E. S. & Schwencke, E. (2012). Prosjektarbeid. En veiledning for studenter. (utg. 4). Oslo: NKI Forlaget. 214 s.
  • Selvvalgt fagstoff
  • Retningslinjer for prosjekt på læringsplattformen